Toukokuu

Suunnistukset jatkuivat pyöräsuunnistuksilla Unelmien liikuntapäivänä 10.5, kirkonkylän teillä. Suunnistamassa pyörällä kävi 20 lasta ja 6 aikuista. Jokainen sai mennä omaan tahtiin ja hakea niin paljon rasteja kun jaksoi. Ja kaikki tietysti palkittiin.

Pyhtään kyläpäivässä 20.5 Voima oli mukana Halisko-liskon kanssa, lyhyt ja helppo suunnistusrata oli tehty Aeronautican viereiseen metsään. Metsässä kävi yhteensä n 80 vierailijaa, yhdessä perheen kanssa tai yksin tai kavereiden kanssa. Opastusta sai myös tarvittaessa ja tietenkin perinteiden mukaan kaikki osallistujat saivat valita pienen palkinnon. Päivä oli vilkas ja lämmin.

Voiman suunnistuskausi jatkuu omatoimisuunnistusten ja suunnistusleirin myötä. Omatoimisuunnistukset ovat Pyhtään kirkonkylän pururadalla kesäkuun loppuun asti ja suunnistusleiri järjestetään Suur-Ahvenkosken koululla 20.-21.6. Leirille mahtuu vielä mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *