LEIRI!! :)

Pyhtään Voima järjesti suunnistusleirin Pyhtään Hirvikoskella, Hirvikosken koululla 28.-29.6.2018. Leirillä oli ohjelmassa mm. paljon erilaisia suunnistusharjoitteita (esim. emit rata, karttamerkkibingoa, kartasta maastoon tehtiin alue luonnonmateriaaleista, kartansuuntaamista maastossa, piirrustus ja muita suunnistustehtäviä), uimista, saunomista ja syömistä. Päästiin myös lautta-ajelulle Lossinrannalta. Leiri päättyi taas perinteiseen tapaan lasten suunnistuskilpailuihin rastireitillä.

Lasten mietteitä leiristä:

”Leirillä oli kivaa ja ruoka oli hyvää. Leirillä parasta/hauskinta oli leirikisa. Vaikka leirikisassa aika paljon seottiin se oli kivaa. Uiminen oli myös hauskaa. Tulen ensi vuonna myös! ” Iina 12v.

”Suunnistaminen oli leirillä kivaa. Ruoka oli hyvää. Sain hyvin unta. Oltiin uimassa, vesi oli vähän kylmää. Pääsimme myös lauttaristeilylle, se oli jännittävää.” Liinu 5v.

”Leirissä oli hauskinta uiminen ja loppukisa! Ruokakin oli tosi hyvää. Ja oli ainakin ensimmäisenä päivänä hyvä keli, mutta nukkuessa oli aika kuuma. Loppukisa jännitti. Olisi olut vielä kivempaa jos olisi kerinnyt suunnistamaan vielä. Tulen ensi vuonna uudestaan, jos vain pääsen.” Taru 11v.

” Hauskinta oli uida.” Eero 9v.

” Leirillä oli kivointa suunnistaa, myös uiminen oli kivaa, sekä olla ystävien kanssa.” Enjalinnea 12v.

” Kivointa oli suunnistaa. Ruoka oli hyvää. Piirsin paljon. Oli hauskaa.” Lene 7v.

” Oli kivaa uida ja olla lauttaristeilyllä. Ruoka oli hyvää. Parasta oli suunnistuskilpailut.” Livia 11v.

”Oli kivaa suunnistaa ja käydä lauttaristeilyllä. Oli hyvää ruokaa ja palkinto oli kiva. Minä aion tulla myös ensi vuonna suunnistusleirille.” Anni

”Oli tosi kivaa kun suunnistettiin. Aion tulla ehkä toisenkin kerran tänne uudestaan.” Iida

”Karttamerkkibingo oli kivointa. Kaverit oli kivoja. Aion tulla ensi vuonnakin.” Erno 5v.

”Suunnistaminen oli kivaa. Kylän rakentaminen oli hauskaa. Ruoka oli hyvää. Aion tulla ensi vuonna uudestaan. ” Konsta K. 6v.

” Oli kiva harjoitella suunnistukseen liittyviä asioita. Käytiin uimassa. Vesi oli kylmää mutta uin silti. Käytiin myös lautta ajelulla, sen torvessa oli kova ääni. Sain nukuttua hyvin sitten kun uni tuli. Ruoka oli hyvää, illalla oli makkaraa ja lihapiirakkaa. Aamulla leipä, muroja ja jogurttia. Päivällä makaronilaatikkoa. Lopuksi vielä mustikkapullia ja mehua.” Milla 12v.

” Leirillä oli kivaa mutta kivointa oli virkistävä vesi ja pienoismallien rakentaminen. Pääsen vielä ensi vuonna ja luultavasti myös tulen. Toivoisin että ensi vuonna olisi vähän erilaista ohjelmaa mutta kokonaisuudessaan leiri oli todella mukava. Sääkin oli ihan hyvä.” Maisa 12v.

” Oli hyvää makkaraa. Siellä oli myös lihapiirakoita. Oli kivaa uida. Suunnistuskilpailu oli kiva. Oli hyvää ruokaa. Leirillä oli kivaa ja hauskaa.” Eljas 8v.

” Suunnistuskilpailu oli kiva. Nähtiin metsässä iso etana. Emit-rata oli helppo.” Konsta H. 7v.

” Kivointa oli olla kavereitten kanssa. Reittisuunnistaminen oli hauskaa. Ruoka oli hyvää. Lauttaristeilyllä oli myös kivaa.” Sampo 7v.

Suunnitusleiri kilpailu tulokset:

RR 1,0km

1. Milla Skoas 10:15

2. Eljas Nieminen 10:43

3. Enjalinnea Nieminen 11:32

4. Liinu ja Lene Möller 11:49

5. Iina Ranta ja Taru Terni 12:10

6. Maisa Uotinen 12:13

7. Livia Möller 13:53

8. Jose Mattila 17:16

9. Anni Korpela ja Iida Ukkonen 18:41

10. Eero Rantala 21:06

11. Konsta ja Sampo Hartikka, Erno Koskinen 23:25

12. Konsta Koskinen 24:10

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *