Kauden päättäjäiset

Pyhtään Voiman kauden 2021 päätös

Pyhtään Voima järjesti vuoden 2021 kauden päättäjäiset 20.1.2022 Suur-Ahvenkosken koulun pihalla. Palkintojen jako ja mehu- ja pullatarjoilu suoritettiin vallitsevan tilanteen takia poikkeuksellisesti ulkona.

Pyhtään Voiman lajeihin kuului hiihto, suunnistus ja pyöräsuunnistus. Vuosi 2021 oli jo toinen poikkeusvuosi Voiman toiminnassa. Nyt seura oli järjestänyt keväällä omatoimihiihtoa lapsille kirkonkylän pururadalla ja omatoimisuunnistusta läpi kesän kaiken ikäisille (teemoja ja paikkoja vaihdellen). Heinäkuussa pidettiin myös Pyhtään kunnan pyynnöstä opastusta suunnistamiseen Kankaan maastossa. Korona tilanteen helpottaessa syksyllä pidettiin pyöräsuunistuksia lapsille ja järjestettiin yhdet suunnistuskilpailut Aeronautica Areenan maastossa. Suosituin tapahtuma oli marraskuussa järjestetty Halloween suunnistus.

Vuonna 2021 Voiman tapahtumiin osallistui yhteensä 64 lasta ja osa lapsista osallistui tapahtumiin koko perheen tai huoltajan kanssa. Päättäjäisissä palkittiin aktiivisimmat osallistujat. Lasten pistekilpailun voittajat olivat Konsta Hartikka ja Erno Koskinen. Muut palkitut olivat Sampo Hartikka, Iiro Aho, Emma Eskils, Lukas Eskils, Enni Aho, Konsta Arponen, Oskari Arponen, Petrus Järventaus, Isla Laitinen ja Eino Nieminen. Kiitos myös kaikille muille osallistujille, aikuisille ja lapsille.

Pyhtään Voiman periaatteisiin ja arvoihin kuuluu tarjota lapsille ja perheille mahdollisuuden osallistua maksutta urheilu- ja liikuntatapahtumiin. Tarkoituksena on ollut tarjota matalan kynnyksen harrastusmahdollisuuksia ja iloisia kokemuksia liikunnan parissa. Vuonna 2022 on tarkoitus jatkaa toimintaa mm. hiihtojen ja suunnistuksen parissa. Toivottavasti muitakin liikunnallisia tapahtumia on mahdollista järjestää. Hiihdot ovatkin jo alkaneet. Liikunnallista vuotta 2022 kaikille kuntalaisille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *