Umpihankihiihto 30.1

Umpihankihiihtoa

Pyhtään Voiman oli tarkoitus järjestää lapsille hiihtokilpailut 30.1 Pyhtään kirkonkylän urheilukentällä. Kilpailut muuttuivatkin yllättäen umpihankihiihto tapahtumaksi. Latuja ei löytynytkään Valtteri-myrskyn jälkeen, pyynnöistä ja lupauksista huolimatta. Järjestävän seuran vapaaehtoisaktiivit tekivät kuitenkin kaikkensa, että paikalle saapuneet lapset pääsivät hiihtämään, edes omatekoisille laduille. Aikaa ei tällä kertaa otettu eikä kilpaa hiihdetty. Jokainen hiihtäjä joka umpihangessa onnistui vain hiihtämään niin palkittiin. Kuumaa mehua oli myös tarjolla. Paikalle oli tullut runsaasti väkeä. Umpihankihiihto taisi olla eräänlainen elämys lapsille.

Tulokset:

T/P4: Inna Paunonen

T/P6: Lisa-Marie Hämäläinen, Enni Aho, Oskari Arponen, Lyydia Luomi

T/P8: Iiro Aho, Lukas Eskils, Eemeli Rautaheimo

T/P10: Jannu Parviainen, Erno Koskinen, Elsa Nyman, Konsta Arponen, Emma Eskils, Sandra Lattu, Joanna Parviainen

T/P12: Konsta Hartikka, Neela Nousiainen

T/P14: Siiri Piilola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *