Päättäjäiset

Pyhtään Voiman kauden 2022 päätös

Pyhtään Voima järjesti vuoden 2022 kauden päättäjäiset 11.1.2023 Suur-Ahvenkosken koululla. Päättäjäisissä katsottiin videokooste vuoden 2022 toiminnasta, jaettiin aktiivisuus palkinnot ja tarjolla oli mehua ja pullaa.

Pyhtään Voiman lajeihin kuului hiihto, suunnistus ja pyöräsuunnistus. Vuonna 2022 Voima järjesti neljät hiihtokilpailut, neljät pyöräsuunnistukset, kolmet lasten suunnistuskilpailut ja kolmet omatoimisuunnistukset. Voima osallistui mm. kirkonkylän kyläpäivään toukokuussa ja omatoimisuunnistusta oli tarjolla läpi kesän Suur-Ahvenkosken koululla, pääsiäisenä sekä syyslomalla pääsi myös koko perheen voimin suunnistamaan itsenäisesti.

Vuonna 2022 Voiman tapahtumiin osallistui yhteensä 73 lasta, lapset osallistuivat tapahtumiin yksin, koko perheen tai huoltajan kanssa. Päättäjäisissä palkittiin aktiivisimmat osallistujat. Lasten pistekilpailun voitti Konsta Hartikka. Muita palkittuja olivat Lukas Eskils, Erno Koskinen, Sampo Hartikka, Iiro Aho, Emma Eskils, Lisa-Marie Hämäläinen, Konsta Arponen, Siiri Piilola, Elise Pirinen, Mona Eskils ja Onni Eskils. Kiitos myös kaikille muille osallistujille, aikuisille ja lapsille.

Pyhtään Voiman periaatteisiin ja arvoihin kuuluu tarjota lapsille ja perheille mahdollisuuden osallistua maksutta urheilu- ja liikuntatapahtumiin. Tarkoituksena on ollut tarjota matalan kynnyksen harrastusmahdollisuuksia ja iloisia kokemuksia liikunnan parissa. Liikunnallista vuotta 2023 kaikille kuntalaisille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *